Udo’s choice

advanced divider
Udos_logo2 header
fats that heal
Το bestseller βιβλίο του ”Fats that Heal Fats that Kill” (Λιπαρά που Θεραπεύουν Λιπαρά που Σκοτώνουν) αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες υγείας και διατροφής.

Udo Erasmus

πρωτοπόρος στα Ω-λιπαρά

Ο Udo Erasmus είναι συγγραφέας, επιστήμονας, ομιλητής και μια ισχυρή φωνή ανάμεσα στους διατροφολόγους και τους θεραπευτές σε όλον τον κόσμο.

Γεννημένος το 1942, σπούδασε Φυσικές Επιστήμες στο University of British Columbia, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιοχημεία και τη Γενετική και ακολούθως διδακτορικό (PhD) στη Διατροφολογία. 

Το 1986 συνέγραψε την ανατρεπτική μελέτη “Fats and Oils” όπου έδειξε ότι τα Θεμελιώδη Λιπαρά Οξέα πρέπει να είναι ανεπεξέργαστα, χωρίς χημικά και πρόσθετα, ώστε να είναι χρήσιμα στον ανθρώπινο οργανισμό. Το 1994 δημιούργησε μια ειδική φόρμουλα από έλαια που παρέχουν στον οργανισμό ένα συνδυασμό από Ω-3, Ω-6 και Ω-9 Λιπαρά Οξέα. Χρησιμοποιώντας οργανικούς σπόρους λιναριού, ηλίανθου, σουσαμιού, νυχτολούλουδου και άλλων φυτών,  ανέπτυξε μεθόδους επεξεργασίας που διατηρούν τη φυσική αξία τους για την υγεία. Το Udo’s Oil έχει πλήθος ωφελειών όπως καλύτερη πνευματική διαύγεια, αντοχή, βελτιωμένο κινητικό συντονισμό, ορθή λειτουργία του ανοσοποιητικού και πολλά περισσότερα.

Ο Udo Erasmus έχει λάβει πολλές διακρίσεις για το έργο του, μεταξύ άλλων το “Hall of Fame” Award from the Canadian Health Food Association (CHFA). Το bestseller βιβλίο του ”Fats that Heal Fats that Kill” (Λιπαρά που Θεραπεύουν Λιπαρά που Σκοτώνουν) αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες υγείας και διατροφής. Άλλα βιβλία του είναι τα  “Choosing the Right Fats” και “Omega 3 Cuisine” επίσης δημοφιλή για την υγιεινή διατροφή σε σχέση με τα λιπαρά.

Θεμελιώδεις Λύσεις

Η FLORA παράγει τα μοναδικά προϊόντα της σειράς Udo’s Choice®, που δημιουργήθηκαν από τον αποκλειστικό της συνεργάτη Udo Erasmus, έναν από τους σημαντικότερους επιστήμονες στο χώρο της οικολογικής διατροφικής επιστήμης.

Σύμφωνα με την επιστημονική του προσέγγιση, υπάρχουν 3 κύριες αιτίες που οδηγούν στις εκφυλιστικές παθήσεις:

  • Η  κακή διατροφή
  • Η  τοξικότητα
  • Η ατελής πέψη


Οι θεμελιώδεις λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα υγείας βρίσκονται στη διατροφή μας. Απαραίτητα Λιπαρά, Ένζυμα και Προβιοτικά είναι υγιεινές τροφές που μας παρέχει η φύση και δημιουργούν καλύτερη υγεία και μακροζωία. Επομένως, οι λύσεις είναι:

  • Καλή διατροφή: τροφές που περιέχουν θρεπτικά στοιχεία αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και την υποστήριξη των χιλιάδων φυσιολογικών λειτουργιών του οργανισμού.
  • Αποτοξίνωση: η αποβολή των τοξινών από το σώμα μας επιτρέπει την απρόσκοπτη υγιή οργανική λειτουργία. Σε αντίθετη περίπτωση, η έκθεση σε τοξίνες αποδιοργανώνει την ικανότητα του σώματος να παραμένει υγιές.
  • Σωστή πέψη: η ορθή αποδόμηση των τροφών διευκολύνει την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων. Η μερική μόνο πέψη οδηγεί σε φτωχή απορρόφηση και σήψη, που έχει σαν αποτέλεσμα ελλειμματική θρέψη και τοξικότητα.


Όταν τα Απαραίτητα Λιπαρά, τα Ένζυμα, τα Πράσινα και τα Προβιοτικά παρασκευάζονται με γνώμονα τη φύση, δρουν σα φυσιολογικά συμπληρώματα με την ικανότητα να θρέψουν και να ισορροπήσουν τον οργανισμό, καθιστώντας τα έτσι ισχυρά εργαλεία για την υγεία μας.

Όταν δηλητηριάζουμε το περιβάλλον μας, δηλητηριάζουμε τους εαυτούς μας, γιατί εμείς είμαστε αυτό το περιβάλλον,
μέσω της τροφής που τρώμε, του νερού που πίνουμε και του αέρα που αναπνέουμε.
Η περιβαλλοντική μόλυνση είναι εσωτερική μόλυνση.

udos sign