Βούρτσισες τα δόντια σου πριν κοιμηθείς; Δεν είπαμε όχι πολλές καραμέλες;

δόντια χωρίς τερηδόνα, στοματική υγιεινή
1 λεπτό

Όταν ήμασταν παιδιά απολογούμασταν στους γονείς μας αν τρώγαμε καραμέλες και δε βουρτσίζαμε τα δόντια μας τακτικά. Σήμερα εμείς σα γονείς ανησυχούμε για τη στοματική υγεία των παιδιών μας, γιατί η τερηδόνα και τα προβλήματα της στοματικής κοιλότητας παραμένουν ένας παντοτινός εχθρός.

Τώρα προσθέτουμε έναν νέο σύμμαχο για γερά δόντια και υγιές στόμα και μια νέα ερώτηση: «Πήρες Super 5 Plus;»

Για τη στοματική υγεία, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε σταθερά μια αρκετά μεγάλη ποσότητα «καλών» βακτηρίων στο στόμα. Οι μασώμενες παστίλιες του Super 5 Plus  περιέχουν 5 στελέχη προβιοτικών Lactobacillus, συμπεριλαμβανομένου του L. Salivarius, που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος στο στόμα, καθώς και ξυλιτόλη που εμποδίζει την τερηδόνα. Για να προσκολληθούν τα φιλικά βακτήρια στη βλεννογόνο του στόματος και να την αποικίσουν, ώστε να είναι λειτουργικά, δεν αρκεί απλά να τα καταπιούμε. Θα πρέπει να έρθουν σε άμεση επαφή με το στόμα, τα δόντια, τα ούλα και το λαιμό. Γι’ αυτό το Super 5 Plus είναι σε μορφή παστίλιας. Κάθε παστίλια με φυσικό άρωμα βατόμουρου πρέπει να διαλύεται αργά στο στόμα μετά τα γεύματα.

Τα βακτήρια υπάρχουν παντού και τα καταναλώνουμε μαζί με το φαγητό που τρώμε. Δε μπορούμε να τα δούμε, να τα γευτούμε ή να τα νιώσουμε, αλλά το στόμα μας είναι πάντα γεμάτο με μικροοργανισμούς, κι αυτό είναι φυσιολογικό και ταυτόχρονα σημαντικό. Μερικά απ’ αυτά θα παίξουν ένα θετικό ρόλο, βοηθώντας να διασπάσουν τις τροφές και να ξεκινήσει η πέψη από τη μάσηση. Άλλα, ωστόσο, είναι υπεύθυνα για πολλά προβλήματα που συμπεριλαμβάνουν την κακή αναπνοή, τα στοματικά έλκη, τις φλεγμονές των ιστών του στόματος και των δοντιών, τις παθήσεις των ούλων και ακόμη τη διάρροια των ταξιδιωτών. Η διαχείριση της στοματικής υγείας δεν είναι συμπτωματική αλλά είναι το έργο μιας ολόκληρης ζωής.

Ευτυχώς, με λίγη βοήθεια από το Super 5 Plus μπορούμε να απολαύσουμε φρέσκια, καθαρή αναπνοή και λαμπερά δόντια που διαρκούν μια ζωή. Το Lactobacillus Salivarius βρίσκεται στο στόμα και το λεπτό έντερο. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθά να αντιμετωπίσουμε την αιμορραγία των ούλων, την τερηδόνα, την κακή αναπνοή, τις στοματικές άφθες και τις φλεγμονές. Το  L. Salivarius παράγει βιταμίνες Β, ένζυμα και γαλακτικό οξύ, διασπά τις πρωτεΐνες και έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση κλινικά αποδεδειγμένη.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share