Για χρόνια εντερικά προβλήματα

χρόνια εντερικά προβλήματα
1 λεπτό

Για χρόνια εντερικά προβλήματα από 19 ετών και άνω

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εντερική τους λειτουργία, λόγω έντονου στρες, ηλικίας, περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων, αντιβιώσεων κ.ά. Η έλλειψη των μπιφιδοβακτηρίων στο παχύ έντερο έχει σοβαρό αντίκτυπο στην εντερική υγεία, από φαινομενικά αθώα συμπτώματα όπως φουσκώματα και αέρια μέχρι πιο ενοχλητικά όπως διάρροιες και κοιλιακούς πόνους. Παραδόξως, ενώ η δυσκοιλιότητα δείχνει να είναι το αντίθετο της διάρροιας, και τα δύο μπορούν να αντιμετωπιστούν παρέχοντας στο έντερο τη σωστή ισορροπία από μπιφιδοβακτήρια, γαλακτοβάκιλλους και άλλα «φιλικά» βακτήρια. Σχεδιασμένο ειδικά για μακροχρόνια πάσχοντες από χρόνια εντερικά προβλήματα, το Super Hi-Potency Microbiota επαναφέρει γρήγορα την ιδανική ισορροπία στην εντερική χλωρίδα για ομαλοποίηση της εντερικής λειτουργίας.

Το Super Hi-Potency Microbiota με 8 βακτηριακές καλλιέργειες, ειδικά προορισμένες για τη βελτίωση της υγείας του παχέος εντέρου και την αντιμετώπιση χρόνιων καταστάσεων:

• Αποκαθιστά ταχύτατα την εντερική χλωρίδα μετά από αντιβιώσεις

• Εμποδίζει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων και μολυσματικών παραγόντων

• Αντιμετωπίζει τη χρόνια δυσκοιλιότητα / διάρροια

• Ανακουφίζει και προστατεύει από φλεγμονές του εντέρου

• Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα

• Μειώνει τις επιπτώσεις της ευαισθησίας στη λακτόζη

ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share