Γυρίστε το χρόνο πίσω!!!

γυρίστε το χρόνο πίσω

Χρειάζεστε ένα φυσικό καλλυντικό συμπλήρωμα που θα διατηρεί την επιδερμίδα σας νεότερη και πιο ελαστική; Πως θα σας φαινόταν αν αυτό το προϊόν δρούσε και σαν αντηλιακό και σας προστάτευε από την υπεριώδη ακτινοβολία; Θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε ότι το “γυρίστε το χρόνο πίσω” έχει μια ρεαλιστική βάση;

Τη λύση μας την προσφέρουν τα αυθεντικά Masquelier’s® Original OPCs από σπόρους σταφυλιών, και επιπλέον cranberries και μύρτιλα που περιέχονται στο Beyond Grape Seed ® της Flora.

Πώς τα OPCs Ενισχύουν το Κολλαγόνο

Το κολλαγόνο, που παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό, είναι απαραίτητο και μείζον συστατικό των μυών, των τενόντων, των συνδέσμων, των δοντιών, των ούλων, των ματιών και των αιμοφόρων αγγείων.

Τα OPCs προσκολλώνται στο κολλαγόνο, όπου μπλοκάρουν τις βλαπτικές συνέπειες των αποσυνθετικών ένζυμων, όπως είναι η κολλαγενάση. Αυτή η προστατευτική δράση ενισχύει την πρωτεΐνη του κολλαγόνου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητά του.

Το κολλαγόνο, η βασική πρωτεΐνη των συνδετικών ιστών, υπάρχει μέσα στον οργανισμό μας σε ζεύγη ινών. Δεσμοί υδρογόνου συνδέουν αυτά τα ζεύγη σε μοριακές αλυσίδες και δίνουν στο κολλαγόνο την ισχυρή δομή του. Καθώς γερνάμε, το κολλαγόνο αδυνατίζει από τον υπερβολικό επιχιασμό (cross-linking). Ο επιχιασμός συμβαίνει όταν οι δεσμοί μεταξύ των ινών του κολλαγόνου αδυνατίζουν από την έκθεση στις ελεύθερες ρίζες. Τα OPCs βοηθούν στον σχηματισμό και την ενδυνάμωση των γεφυρών υδρογόνου, που συγκρατούν συνεκτικά τα νήματα του κολλαγόνου μεταξύ τους.

Το αδύνατο και μη ελαστικό κολλαγόνο συνεισφέρει στην πρόωρη γήρανση. Τα ορατά σημάδια του αδύνατου κολλαγόνου είναι οι ρυτίδες και το «κρεμασμένο» δέρμα. Τα OPCs στο Beyond Grape Seed υποστηρίζουν την ικανότητα του οργανισμού να διατηρήσει και να ενισχύσει την υγεία των συνδετικών ιστών και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Πώς τα OPCs βοηθούν την Επιδερμίδα

Δρουν σαν καλλυντικό «από μέσα». Αποτρέπουν την εμφάνιση των ορατών σημαδιών της πρόωρης γήρανσης, όπως ρυτίδες και δυσχρωμίες. Δρουν ως αντιοξειδωτικά και είναι η πιο ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία στη φύση (20 φορές πιο δραστική από τη βιταμίνη C και 50 φορές πιο ισχυρή από τη βιταμίνη Ε). Προστατεύουν το κολλαγόνο από τα καταστρεπτικά ένζυμα και τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης λειτουργούν σαν αντηλιακό προστατευτικό φίλτρο ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

Share