Επίπεδη κοιλιά πριν και μετά τις γιορτές: Ναι, μπορούμε!

επίπεδη κοιλιά τις γιορτές
1 λεπτό

Αν εξασφαλίσουμε ομαλή πεπτική και εντερική λειτουργία έχουμε πολλές πιθανότητες να αποφύγουμε αυτό το ενοχλητικό πρήξιμο, που – μεταξύ άλλων – μας αποκλείει από ένα μεγάλο μέρος της γκαρνταρόμπας μας. Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε την επίπεδη κοιλιά μας τις γιορτές;

Όταν νιώθουμε συχνά ότι έχουμε ένα φουσκωμένο μπαλόνι στο στομάχι μας χρειαζόμαστε μια άμεση λύση για ομαλή πέψη!

ultimate_correct

Οι κακές διατροφικές επιλογές, το στρες και το μαγείρεμα που καταστρέφει τα φυσικά ένζυμα των τροφών, μειώνουν την ικανότητα πέψης. Το Ultimate Digestive Enzyme είναι συνδυασμός 7 φυτικών πεπτικών ένζυμων. Διασπά πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες, ίνες, άμυλο και λακτόζη. Λαμβάνεται μαζί με το φαγητό, διασφαλίζει τη σωστή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και περιορίζει φουσκώματα, αέρια, δυσανεξίες, αλλεργίες και πεπτικούς ερεθισμούς. Ταυτόχρονα υποστηρίζει το πεπτικό που στρεσάρεται σε περιόδους υπερφαγίας και επιταχύνει την πεπτική διαδικασία που επιφέρει την μεταγευματική κόπωση.

Ώρα για επανεκκίνηση του εντέρου με το το αποτελεσματικότερο προβιοτικό για την ορθή εντερική λειτουργία κι επίπεδη κοιλιά!

Super Adult Microbiota

Έτοιμοι; Έχετε στη διάθεσή σας 17.000.000.000 προβιοτικά βακτήρια/κάψουλα που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα να απαλλαγείτε από τη δυσκοιλιότητα και όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα που συνδέονται με εντερικά προβλήματα. Το Super Adult’s Microbiota  εγγυάται ότι τα βακτήρια που περιέχει είναι ζωντανά και αποικίζουν τη βλεννογόνο του εντέρου. Διατηρείται στο ψυγείο. Βοηθά στη φυσιολογική κινητικότητα του εντέρου και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό. Απαραίτητο μετά από αντιβιώσεις.

Με τη βοήθεια των ενζύμων και των προβιοτικών εξασφαλίζουμε καλή πεπτική λειτουργία και φυσιολογική εντερική κινητικότητα και μπορούμε να πετύχουμε την επίπεδη κοιλιά που αναζητούμε ιδίως τις γιορτές.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share