Κρατήστε τις τοξίνες μακριά από το σπίτι σας και από το σώμα σας

τοξίνες μακριά
2 λεπτά

5 Τρόποι για να Μειώσετε το Τοξικό Φορτίο στο Περιβάλλον σας.

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να είναι υγιείς, γι’ αυτό προσπαθούν ν’ αλλάξουν τη διατροφή τους, να κάνουν δίαιτα, να αθληθούν αλλά συχνά παραβλέπουν το σπιτικό περιβάλλον ως πηγή περιβαλλοντικών τοξινών. Οι ακόλουθες αλλαγές μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι για τη μείωση του τοξικού φορτίου που υπάρχει στο οικιακό μας περιβάλλον και να κρατήσουν τις τοξίνες μακριά μας:

1. Χρησιμοποιείτε λιγότερα χημικά. Τα περισσότερα οικιακά χημικά αποβάλλουν τοξικές αναθυμιάσεις και προκαλούν περιβαλλοντική επιβάρυνση. Αντικαταστήστε τα με φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά ή και με δικά σας μείγματα. Πχ. ξύδι αντί λευκαντικού, μαγειρική σόδα για πλακάκια μπάνιου και υπεροξείδιο υδρογόνου για τους λεκέδες.

2. Δοκιμάστε καθαρό αέρα αντί για “καθαρισμένο” αέρα. Αντικαταστήστε τα αρωματικά χώρου που δημιουργούν ένα νέφος χημικών, με φλούδες εσπεριδοειδών ή κόκκους βανίλιας και κρατήστε τις τοξίνες μακριά από τους χώρους που ζείτε.

3. Όχι παπούτσια εντός σπιτιού! Φορώντας παπούτσια μέσα στο σπίτι, μεταφέρουμε σε αυτό ότι προσπαθούμε να κρατήσουμε μακριά από το σώμα μας, όπως φυτοφάρμακα, βρωμιά, ρύπανση ακόμα και κομμάτια από περιττώματα(!), αφού αυτά προσκολλώνται στους πάτους των παπουτσιών.

4. Προτιμήστε το φυσικό πάτωμα. Όσο μαλακά και άνετα μπορεί να φαίνονται τα χαλιά και οι μοκέτες, είναι μία από τις πιο τοξικές πηγές στο σπίτι για την εκπομπή χημικών και αέριων ρύπων. Ξύλινα δάπεδα, πέτρα και πλακάκια είναι καλύτερες επιλογές όπως και χαλιά από φυσικές ίνες.

5. Πράσινα Φυτά για περισσότερο Οξυγόνο. Τα πράσινα φυτά φέρνουν πάντα περισσότερο οξυγόνο στο σπίτι. Ακόμα κι ένα φυτό σε μικρή γλάστρα, μπορεί να καθαρίσει μέχρι και 30 κυβικά μέτρα αέρα τη μέρα! Παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια φυτά με μεγάλη ικανότητα οξυγόνωσης: πόθος, κάκτοι, χλωρόφυτο, φίκος μπένζαμιν, ορχιδέα, αζαλέα κ.ά.

Εκτός από το σπίτι μας και το σώμα μας θέλει να είναι καθαρό

Στο σημερινό κόσμο, ο ανθρώπινος οργανισμός πρέπει να διαχειριστεί περισσότερες τοξίνες – βαρέα μέταλλα, χημικά, φυτοφάρμακα, αέριους ρύπους, ξενορμόνες κ.ά. -όπως ποτέ στο παρελθόν. Το Flor  Essence® είναι ένα βοτανικό εκχύλισμα για ήπιο αλλά βαθύ καθαρισμό που αποτοξινώνει στο πιο βασικό επίπεδο: τα κύτταρα. Το Flor  Essence® καθαρίζει και επαναφέρει τη φυσιολογική λειτουργία στο σύνολο του οργανισμού αργά και σχολαστικά.

Καθαρίζοντας τα κύτταρα, ενεργοποιεί και δυναμώνει τα οργανικά συστήματα ώστε να λειτουργούν με τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Καθώς η αποτοξίνωση έχει θεμελιώδη σημασία για την υγεία μας, το Flor  Essence® αποτελεί μια εξαιρετικά “έξυπνη” επιλογή: η χαμηλή ημερήσια δόση (30 -60 ml) απομακρύνει τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες υποστηρίζοντας το πεπτικό και το ανοσοποιητικό, ενώ η υψηλότερη δόση (60-120ml) μπορεί να ληφθεί περιοδικά ως επανορθωτική αποτοξινωτική αγωγή. Τα αποτελέσματα θα σας απαλλάξουν από πολλά συχνά παράπονα που σίγουρα δεν ήταν φυσιολογικά!

Μόλις το δοκιμάσετε και δείτε τα αποτελέσματα, το Flor Essence® θα σας γίνει δεύτερη φύση!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share