Ο-Κrill 3: Συμπυκνωμένα Ω-3 λιπαρά οξέα -Δώσε στην καρδιά σου το καλύτερο!

Συμπυκνωμένα Ω-3 λιπαρά οξέα
1 λεπτό

Το έλαιο των krills στο O-Krill 3 έρχεται από την καρδιά της Ανταρκτικής για να υποστηρίξει τη δική σας καρδιά! Τώρα αναβαθμισμένο, είναι ένας ακόμη πιο ισχυρός σύμμαχος του οργανισμού, με ισχυρότερα συμπυκνωμένα Ω-3 λιπαρά οξέα,  περισσότερα DHA/EPA, περισσότερα Φωσφολιπίδια και περισσότερη Χολίνη, για έξτρα βοήθεια στην καρδιά σας και όχι μόνο, καθώς βοηθάει τον εγκέφαλο, την όραση, τις αρθρώσεις και το ήπαρ.

Συμπυκνωμένα Ω-3 λιπαρά οξέα

Τα Ω-3 (EPA/DHA) στο O-Krill 3 είναι δεσμευμένα στα φωσφολιπίδια, ένα σημαντικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών, και γι’ αυτό απορροφώνται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό, σε αντίθεση από τα λιπαρά οξέα των ιχθυελαίων τα οποία είναι σε μορφή τριγλυκεριδίων και απορροφώνται πολύ πιο αργά.

Χολίνη

Γιατί χολίνη; Γιατί είναι ένα σημαντικό θρεπτικό στοιχείο για τον οργανισμό. Τόσο σημαντικό που η έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε ηπατική και εγκεφαλική δυσλειτουργία και αδύνατη μνήμη. Οι χορτοφάγοι και εκείνοι που υπερκαταναλώνουν αλκοόλ έχουν αυξημένο κίνδυνο έλλειψης, γι’ αυτό και η πρόσληψή της είναι ιδιαίτερα σημαντική στις παραπάνω ομάδες ανθρώπων.

Ασταξανθίνη

Η Ασταξανθίνη είναι ένα φυσικά ευρισκόμενο αντιοξειδωτικό στο έλαιο των κριλ (μικρές γαρίδες), το οποίο εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία ενώ δίνει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα στις κάψουλες O-Krill 3.

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό φυλλάδιο για το  Ο-Κrill 3

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share