Προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα; Αντιμετωπίστε τα με τα προβιοτικά!

Προβλήματα με το πεπτικό
1 λεπτό

Δεν είναι όλα τα βακτήρια ίδια και ειδικά αυτά που κατοικούν στο έντερό μας. Ενώ τα κακά βακτήρια μπορεί να είναι υπεύθυνα για τις κακοήθειες και όλα τα δεινά που σχετίζονται με το γαστρεντερικό μας, τα καλά βακτήρια είναι εκεί για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την εντερική χλωρίδα υγιή, ώστε το πεπτικό μας σύστημα να λειτουργεί σωστά.

Η σημασία των προβιοτικών

Σύμφωνα με όλο και περισσότερες μελέτες όπως αυτή από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, η κακή υγεία του εντέρου συνδέεται με μεγαλύτερα προβλήματα, όπως άγχος και κατάθλιψη, κακή γενική υγεία και ακόμη και μειωμένες γνωστικές ικανότητες. Τι σημαίνει αυτό; Ένα υγιές ευχαριστημένο έντερο, σας κάνει έναν πιο ευτυχισμένο εαυτό!

Παράλληλα, η καθημερινή προσθήκη προβιοτικών βοηθά στην πέψη, την ανοσοποιητική λειτουργία και την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών, για να πείτε αντίο  στην γαστρεντερική δυσφορία και να αναβαθμίσετε πολλές πτυχές της συνολικής υγείας του σώματός σας.

Γιατί εάν υπάρχει ένα πράγμα που ξέρουμε για το σώμα μας είναι ότι όλα είναι συνδεδεμένα. Δώστε λοιπόν στο έντερο σας μια καλή δόση καλών βακτηρίων και πείτε σε πολλά προβλήματα, αντίο!

Τα προβιοτικά FLORA 

Ο τρόπος ζωής και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το πεπτικό μας σύστημα.  H προσθήκη προβιοτικών στη διατροφή μας μπορεί να βοηθήσει στον εμπλουτισμό και την ενίσχυση των καλών βακτηρίων, διατηρώντας την υγιή ισορροπία, φυσικά. Τι κάνει τα δικά μας προβιοτικά τόσο ξεχωριστά; Τα προβιοτικά της Flora είναι μοναδικά στο ότι έχουν αναπτυχθεί για να έχουν την ικανότητα να επιβιώσουν στα οξέα του στομάχου, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά όταν φτάνουν στο έντερο.

About the Author: Hillary Eaton
Hillary Eaton is a Los Angeles based food and travel writer whose work has appeared in such publications as VICE, Food & Wine, Refinery 29, Complex and Los Angeles Times.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share