Τι να κάνω για να αποφύγω τις μυκητιάσεις και τις ουρολοιμώξεις που καιροφυλαχτούν το καλοκαίρι;

Super 8 Plus Microbiota μυκητιάσεις ουρολοιμώξεις
1 λεπτό

Η διατήρηση της υγείας του λεπτού εντέρου βασίζεται πρωταρχικά στην παρουσία  των φιλικών βακτηρίων. Τα φιλικά βακτήρια είναι αυτά που αντιμάχονται τα παθογόνα, ώστε να εμποδίσουν την υπερανάπτυξή τους και τον αποικισμό τους σε άλλα μέρη του σώματος όπως στην ουροδόχο κύστη, στα γεννητικά όργανα, στο στόμα και αλλού, όπου προκαλούν ουρολοιμώξεις, μυκητιάσεις, στοματίτιδες κ.ά..

Ο σύγχρονος τρόπος διατροφής (επεξεργασμένοι υδατάνθρακες και σάκχαρα), το χλωριωμένο νερό, το stress και η λήψη αντιβιοτικών ευνοούν την υπερανάπτυξη παθογόνων μυκήτων (π.χ. Candida albicans) δημιουργώντας πεπτικά προβλήματα, φουσκώματα, αέρια και αυξημένη εντερική διαπερατότητα.

Μπορούν επίσης να κάνουν συστηματικούς αποικισμούς και να προκαλέσουν αλλεργίες, αυτοάνοσες ασθένειες, προβλήματα συγκέντρωσης μνήμης κ.ά.

Το Super 8 Plus Microbiota είναι ιδανικό για την υγεία του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος

Το προβιοτικό Super 8 Plus Microbiota της Flora περιέχει καλλιέργειες που διαβούν στους βλεννογόνους των ανθρώπων, έχουν διασφαλισμένη δραστικότητα και την ικανότητα να δημιουργούν μόνιμες αποικίες. Οι καλλιέργειες έχουν επιλεγεί ειδικά ώστε να μειώνουν τον πολλαπλασιασμό των εχθρικών παθογόνων και να επαναφέρουν την υγιή ισορροπία στο λεπτό έντερο και το ουρογεννητικό σύστημα.

To Super 8 Plus Microbiota αποτελείται από 8 βακτηριακές καλλιέργειες, ειδικά προορισμένες για τη βελτίωση της υγείας του λεπτού εντέρου και την προστασία από μυκητιάσεις- ουρολοιμώξεις. Έχει μεγάλη συγκέντρωση σε γαλακτοβάκιλλους της οικογένειας L. Acidophilus, που εμποδίζουν δραστικά την ανάπτυξη του E. Coli.

Με 30 χορτοφαγικές κάψουλες, εγγυημένο πληθυσμό μίνιμουμ 42 δισεκατομμυρίων ζώντων βακτηρίων ανά κάψουλα (στην παραγωγή) και 31 δις ζώντων βακτηρίων (στη λήξη) και διατηρείται στο ψυγείο:

· Βοηθά στην άμυνα του οργανισμού κατά των μυκητιακών και βακτηριακών λοιμώξεων

· Καταστέλλει την ανάπτυξη μυκήτων και καντιντιάσεων (Candida), που προκαλούν τις κολπικές-γυναικολογικές λοιμώξεις

· Βοηθά στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προσβάλλουν το ουροποιητικό σύστημα (ουρολοιμώξεις)

· Αντιμετωπίζει το σύνδρομο της αυξημένης εντερικής διαπερατότητας (όταν τοξίνες, μακρομόρια, μικρόβια, άπεπτες τροφές και απόβλητα περνούν στην κυκλοφορία), ιδίως στις περιπτώσεις με δυσανεξία στην γλουτένη – κοιλιοκάκη

· Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα

· Κατά τη διάρκεια και μετά από αντιβιώσεις

Δείτε όλη τη σειρά των προβιοτικών της Flora

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share