Τι να κάνω για τις ευρυαγγείες και τη βελτίωση του κυκλοφορικού;

Τι να κάνω για τις ευρυαγγείες
1 λεπτό

Η απάντηση στην ερώτηση για το τι θα μπορούσα να κάνω για να αντιμετωπίσω τις ευρυαγγείες είναι τα φλαβονοειδή που βρίσκονται στα σταφύλια, τα μύρτιλλα, τα μούρα και τα cranberries. Aυτά δίνουν το κόκκινο χρώμα στα φρούτα και αποτελούν ισχυρούς αντιοξειδωτικούς και θεραπευτικούς παράγοντες. Κάθε αντιοξειδωτικό βοηθά τον οργανισμό, αλλά μόνον τα OPCs (οι Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες από τα κουκούτσια του σταφυλιού) είναι αποτελεσματικά για τη διατήρηση της  υγείας των αιμοφόρων αγγείων και την ενίσχυση των τοιχωμάτων τους.

Έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη βελτίωση του κυκλοφορικού, την ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αγγείων, ακόμα και σε διαβητικούς. Μειώνουν την ευθραυστότητα και τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, εμποδίζοντας έτσι τις αιμορραγίες των τριχοειδών αγγείων δηλαδή τις ευρυαγγείες.

Πολύ σημαντική είναι η συμβολή τους στην αποτροπή του σχηματισμού της αθηρωματικής πλάκας με τους εξής μηχανισμούς:

-Μέσω της αντιοξειδωτικής δράσης τους αποτρέπουν την οξείδωση της χοληστερόλης.

-Μέσω της ενδυνάμωσης των αγγείων αποτρέπουν την αρτηριοσκλήρυνση

-Μέσω της προστασίας από τη δημιουργία ρωγμών στο εσωτερικό των αγγείων που ευνοεί την ανάπτυξη αθηρωμάτωσης.

Πολυάριθμες έρευνες μελέτες δείχνουν ότι ειδικά το εκχύλισμα των σπόρων σταφυλιού είναι εξαιρετικό για τη φλεβική ανεπάρκεια που προκαλεί οίδημα, πόνο , πρήξιμο, κόπωση κνησμό και κράμπες και τη μείωση της κατακράτησης υγρών.

Το Beyond Grape Seed είναι τιτλοδοτημένο εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού(OPCs), μύρτιλα και cranberries. Καθώς διαπερνά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, είναι ευεργετικό ακόμα και για τα μικρά αγγεία του εγκεφάλου, ενώ λόγω των μύρτιλων είναι εξαιρετικό για την όραση. Επίσης, τα μοναδικά cranberries προφυλάσσουν αποτελεσματικά από τις ουρολοιμώξεις.

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share