Υγιή Οστά, Νύχια, Μαλλιά, Επιδερμίδα και Αρθρώσεις

Υγιή Οστά, Νύχια, Μαλλιά, Επιδερμίδα
1.5 λεπτό

Δεν συμβαίνει ξαφνικά. Πράγματι, έχουν περάσει πιθανώς αρκετά χρόνια μέχρι τα σημάδια να γίνουν ενοχλητικά ορατά. Φθαρμένα, θαμπά νύχια. Αδύναμα, μη υγιή μαλλιά που δε μακραίνουν. Που γεμίζουν πολύ εύκολα τη βούρτσα. Μικρές και όχι τόσο μικρές ρυτίδες που έχουν εμφανιστεί πολύ νωρίς για την ηλικία σας.

Είναι εύκολο να αποδώσουμε αυτά τα προβλήματα, και επιπλέον την αόρατη φθορά των οστών και των αρθρώσεων, στην πάροδο των χρόνων και να αποφασίσουμε απλά να ζήσουμε με αυτήν την ενόχληση. Στην πραγματικότητα το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι μια έλλειψη σε πυρίτιο, η οποία εύκολα διορθώνεται. Και όσον αφορά τα οστά και τις αρθρώσεις είναι πολύ σημαντικότερη από ένα αισθητικό ζήτημα.

Όταν κάθε μέρα είναι μια άσχημη μέρα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και τα νύχια…

…τότε είναι ώρα για Florasil!

Συμπλήρωμα οργανικού πυριτίου από υδατικό εκχύλισμα Spring Horsetail (Equisetum Arvense)

Τι κάνει το πυρίτιο;

Πυρίτιο για την υγεία των οστών

Η καλύτερα τεκμηριωμένη λειτουργία του πυριτίου είναι ότι διευκολύνει τον εμπλουτισμό των οστών με ασβέστιο και μέταλλα. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν μπορεί να αφομοιώσει και να χρησιμοποιήσει το ασβέστιο χωρίς την παρουσία πυριτίου, ανάγοντάς το έτσι σε απαραίτητο θρεπτικό στοιχείο για όσους έχουν προβλήματα οστεοπόρωσης.

Πυρίτιο για την καταπολέμηση των σωματικών επιπτώσεων της γήρανσης

Η γήρανση ξεκινά βαθιά μέσα στα κύτταρα, που περιέχουν κολλαγόνο, το συνδετικό στοιχείο που κυριολεκτικά «κρατά» όλα τα τμήματα του σώματος ενωμένα! Καθώς τα χρόνια περνούν, το κολλαγόνο φθείρεται και χάνει τη φυσιολογική ελαστικότητά του, που έχει σαν αποτέλεσμα χαλαρή επιδερμίδα, εξασθενημένα μαλλιά και εύθραυστα νύχια. Γνωρίζοντας ότι το πυρίτιο είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του κολλαγόνου, ένα ευδιάλυτο συμπλήρωμα πυριτίου όπως είναι το Florasil μπορεί να προλάβει αυτές τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Σύμφωνα με την αρθρογραφία της Σουηδικής εφημερίδας Halsoblast, πολλοί επώνυμοι όπως η Joan Collins, η Goldie Hawn και η Barbra Streisand οφείλουν τη  νεανική τους εμφάνιση στο οργανικό φυτικό πυρίτιο, που περιέχεται στο Florasil.

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share