Ωμέγα λιπαρά για μέγιστη πνευματική απόδοση των μαθητών στις εξετάσεις

πνευματική απόδοση
2 λεπτά

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι εξετάσεις των παιδιών και το εντατικό διάβασµα, τα ξενύχτια και το έντονο στρες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των μαθητών. Οι μαθητές δίνουν τη δική τους «μάχη» και οι γονείς αναζητούν τρόπους για να τους βοηθήσουν να αισθανθούν και να αποδώσουν καλύτερα. Κύριος στόχος είναι η μέγιστη συγκέντρωση, η καλή μνήμη και φυσικά η καλή ψυχολογία για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις την ημέρα των γραπτών εξετάσεων. Ωστόσο, η πνευματική απόδοση δεν εξαρτάται µόνο από το διάβασμα.

Τα ωμέγα λιπαρά οξέα συμβάλλουν στην πνευματική απόδοση

Ένα διατροφικό στοιχείο, τα Ω-λιπαρά οξέα, είναι πολύ χρήσιμο για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο: βελτιώνουν όλες τις εγκεφαλικές λειτουργίες, την ικανότητα μάθησης, την πνευματική απόδοση, τη μνήμη, αλλά και τη διάθεση και τη διαχείριση τους στρες.

Μελέτη για την επίδραση των ωμέγα λιπαρών του Udo’s Oil στην πνευματική απόδοση

Μια ανεξάρτητη μελέτη, πρωτοποριακή και μοναδική στο είδος της, πραγματοποιήθηκε από τον Σεπτέμβριο του 2006 έως τον Μάρτιο του 2007 στο Lever Park School του Bolton της Μεγάλης Βρετανίας (σχολείο για παιδιά 11-16 ετών με ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες) με την εποπτεία του Βρετανικού Υπουργείου Υγείας. Η μελέτη αφορούσε την πιθανή επίδραση των Ω-λιπαρών στην πνευματική απόδοση και την συμπεριφορά των παιδιών, διήρκησε 7 μήνες και το συμπλήρωμα που επιλέχτηκε (μετά από διεξοδική έρευνα της αγοράς) για καθημερινή χορήγηση στη διατροφή των παιδιών ήταν το Udo’s Oil. Τα αποτελέσματα έδειξαν μια σημαντική βελτίωση των παιδιών συνολικά και ειδικότερα: το 86% των βαθμών βελτιώθηκε, το 76% των μαθητών ένιωθαν πιο ευχαριστημένοι με την ακαδημαϊκή τους απόδοση, το 79% των γονέων παρατήρησαν θετικές αλλαγές στα παιδιά τους, τα περιστατικά απότομης συμπεριφοράς μειώθηκαν κατά 75%.

udo-brain-health

Τι είναι το Udo’s Oil

Το Udo’s Oil είναι 100% φυτικά και πιστοποιημένα βιολογικά Ωμέγα λιπαρά. Είναι ένα μίγμα από προσεκτικά επιλεγμένα, φυσικά, ανεπεξέργαστα, πλούσια σε EFAs έλαια από φρέσκους, οργανικούς σπόρους λιναριού, νυχτολούλουδου, σουσαμιού και ηλίανθου, καθώς επίσης και έλαια από φύτρες ρυζιού και βρώμης, που παρέχουν «δευτερεύοντα» συστατικά με σημαντικά οφέλη υγείας. Στο μείγμα ελαίων έχει προστεθεί λεκιθίνη σόγιας non-GMO (μη-γενετικά τροποποιημένη), η οποία βελτιώνει την πέψη των ελαίων και παρέχει δομικά υλικά για υγιείς κυτταρικές μεμβράνες . Το Udo’s Oil περιέχει επίσης έλαιο καρύδας, το οποίο είναι εύκολα αφομοιώσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα από τα κύτταρά μας ως πηγή ενέργειας χωρίς να γεμίζει τις λιπαποθήκες.

Δεν περιέχει ιχθυέλαια επιβαρυμένα με βαρέα μέταλλα, ρύπους, διοξίνες. Είναι απόλυτα ασφαλή για όλες τις ηλικίες και για συχνή χρήση και έχουν άριστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

Το Udo’s Oil εκχυλίζεται και φιλτράρεται σε άρτιες τεχνικά εγκαταστάσεις, σε χαμηλή θερμοκρασία, σε περιβάλλον ελεύθερο από φως και οξυγόνο για τη μεγιστοποίηση της σταθερότητας του μίγματος και τη διασφάλιση της θρεπτικής αξίας και της φρεσκάδας. Συσκευάζεται σε γυάλινα κεχριμπαρένια μπουκάλια που έχουν καθαριστεί με άζωτο πριν και γεμίζουν με άζωτο μετά για να αποβληθεί το οξυγόνο. Για να διατηρηθούν φρέσκα τα ευαίσθητα EFAs, η συντήρηση γίνεται σε ψυκτικούς θαλάμους και η μεταφορά με οχήματα-ψυγεία όταν ο καιρός είναι ζεστός.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share