Ωμέγα Λιπαρά Οξέα και Αθλητική απόδοση

Συνεισφορά του Udo's Oil και τα Ωμέγα Λιπαρά στην αθλητική απόδοση
2 λεπτά

O ανθρώπινος οργανισμός, όπως οι περισσότερες μηχανές, χρειάζεται «λάδι» για τη βέλτιστη λειτουργικότητά του. Αθλητές σε όλο τον κόσμο αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη, βελτιωμένη αντοχή και ταχύτερη ανάκαμψη χρησιμοποιώντας το Udo’s Oil 3∙6∙9 Blend.
Παγκόσμιοι πρωταθλητές διαφόρων αθλημάτων χρησιμοποιούν το  Udo’s Oil 3∙6∙9 Blend. Παρακάτω παραθέτουμε μαρτυρίες αθλητών παγκοσμίου κλάσης, που εξηγούν τη συνεισφορά του Udo’s Oil με τα εξαιρετικά ωμέγα λιπαρά που περιέχει στην αθλητική απόδοσή τους.

Μαρτυρίες αθλητών για τα ωμέγα λιπαρά και την αθλητική απόδοση

“Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το λάδι ήταν το κλειδί για τη «μεταμόρφωση» στη φυσική μου κατάσταση. Φαίνεται ότι όσο περισσότερο λαμβάνω το λάδι, τόσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα! Καθώς η φλεγμονή στον οργανισμό μου υποχωρεί, το σώμα μου συνεχίζει να βελτιώνεται. Είμαι απολύτως ο εαυτός μου και αυτή η προοπτική με συναρπάζει! Ο τρόπος που βγάζω τη δύναμή μου όχι μόνο διατηρήθηκε αλλά ΑΥΞΗΘΗΚΕ, τα επίπεδα ενέργειάς μου είναι απίστευτα σταθερά και η αντοχή μου αυξήθηκε δραστικά”.

Antony Galvan – Ποδηλάτης: Ασηµένιο Μετάλλιο στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα και Σηµερινός Κάτοχος Παγκοσµίου Ρεκόρ

“Με τη χρήση του Udo’s Oil, παρατήρησα ότι κοιμόμουν καλύτερα. Τα επίπεδα ενέργειας και αντοχής αυξήθηκαν. Η προσπάθεια που καταβάλλω είναι μικρότερη και η ανάρρωση είναι ταχύτερη και πληρέστερη. Παρατήρησα μειωμένο πόνο μετά από δυνατούς αγώνες τρεξίματος ή εντατικές προπονήσεις. Όπως όλοι οι αθλητές, οι δρομείς κυνηγούν το όριο και ,με το Udo’s Oil, θα έχετε σίγουρα αυτή την ώθηση!”

Faye Amos – Δρομέας Αποστάσεων: ∆ύο φορές νικητής του Μαραθωνίου Royal Victoria

“Τα οφέλη του λαδιού για μένα ήταν εξαιρετικά στο σύνολό τους – φοβερές ατομικές επιτυχίες ως αθλητής. Ταχύτητα, δύναμη, αντοχή, ενδυνάμωση και ανάρρωση”

Jon Anderson –Παγκόσμιος Πρωταθλητής Body Building
Πρωταθλητής ∆ύναµης 2003

“Μόλις 6 εβδομάδες με το Udo’s Oil Blend, ισοφάρισα τα προηγούμενα ρεκόρ μου στην άρση βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα επίπεδα αντοχής και ενέργειας ήταν αξιοσημείωτα βελτιωμένα και ο χρόνος ανάρρωσης μεταξύ εντατικών προπονήσεων ήταν αισθητά μικρότερος. Οι αρθρώσεις μου λειτουργούσαν με άνεση χωρίς πόνους και δυσλειτουργίες. Καθώς δεν είχα ποτέ την τάση να έχω το «placebo effect», θα έλεγα ότι οι αλλαγές που βίωσα ήταν πραγματικές και με διάρκεια”.

Dong Briggs – Προπονητής, Ph. D., Φυσικής Αγωγής,
NSCA CSCS, Διευθυντής του Human Performance, US ARMY/MWR στο Fort Bliss.
Κάτοχος του USA National Master Title στην Ολυµπιακή Άρση Βαρών.

Μετά από 20 χρόνια έρευνας, δύο διαφορετικές μελέτες μέτρησαν τα αποτελέσματα του Udo’s Oil στην απόδοση των αθλητών. Η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα EFAs μπορούν να βελτιώσουν τις διάφορες βιοχημικές διεργασίες και τις φυσιολογικές λειτουργίες στο σώμα και να ενισχύσουν την αθλητική απόδοση.

Η επιστήμη πίσω από το Udo’s Oil

Το Udo’s Οil είναι ένα πιστοποιημένο οργανικό, ανεπεξέργαστο, αφομοιώσιμο και χορτοφαγικό μείγμα ελαίων, από φυτικούς σπόρους, σχεδιασμένο ώστε να παρέχει την ιδανική αναλογία 2:1 Ω-3 προς Ω-6 λιπαρών οξέων.

Παρακάτω παρουσιάζεται αναλυτικά τι προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό το καθένα από τα συστατικά του Udo’s Οil.

Έλαιο λιναριού: Ενέργεια + Απόδοση + Αντιφλεγμονώδη δράση + Ανάκαμψη

Έλαιο Ηλίανθου: Κυτταρική σύνθεση + Ενέργεια + Κυκλοφοριακό

Έλαιο Σουσαμιού: Κυτταρική σύνθεση + Φυτοστερόλες + Ενέργεια + Κυκλοφοριακό

Έλαιο Καρύδας: Ενέργεια (από MTCs) + Αντιοξειδωτικό

Έλαιο φύτρων ρυζιού: Δύναμη + Ενέργεια (Gamma Oryzanol) + Αντιοξειδωτικό

Έλαιο Νυχτολούλουδου: GLA + Πολυφαινόλες + Αντιφλεγμονώδη δράση + Ανάκαμψη

Λεκιθίνη Σόγιας: Μυϊκή τόνωση + Δομή Κυτταρικής Μεμβράνης + Πέψη

Έλαιο Φύτρων Βρώμης: Αντιοξειδωτικό + Φυτοστερόλες + Ενέργεια + Οξυγόνο

Τοκοφερόλες: Αντιοξειδωτικό + Προστασία

Το Udo ́s Oil™ 3·6·9 Blend είναι η Νο 1 επιλογή στα Ω-λιπαρά!

Είναι νικητής 14 χρυσών μεταλλίων Alive, για την εξέχουσα ποιότητά του, σαν το καλύτερο βιολογικό προϊόν και την καλύτερη πηγή Ω-λιπαρών.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share