Γιατί απλά τα Ω-3 λιπαρά στο O-KRILL 3 αφομοιώνονται περισσότερο, είναι πιο συμπυκνωμένα, δεν υποβάλλονται στις σκληρές χημικές επεξεργασίες των ιχθυελαίων, ενώ η μέθοδος συγκομιδής των krill, από τα οποία προέρχονται,είναι φιλική στο περιβάλλον και εγγυάται την αειφόρο ανάπτυξη.

Διαβάστε και τους 5 λόγους υπεροχής, παρακάτω:

 

  1. Μεγαλύτερη απορρόφηση και αφομοίωση

Τα Ω3-λιπαρά οξέα (EPA/DHA) στο Krill Oil είναι δεσμευμένα σε φωσφολιπίδια, ένα σημαντικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών  και γι’ αυτό το λόγο απορροφούνται πολύ γρήγορα Έτσι, αφομοιώνονται κατά 45% περισσότερο από τα ιχθυέλαια. Αντιθέτως, τα λιπαρά οξέα στα ιχθυέλαια είναι σε μορφή τριγλυκεριδίων και απορροφώνται πολύ πιο αργά.

1

 

  1. Το πλεονέκτημα του αντιοξειδωτικού ασταξανθίνη και της χολίνης

Εκτός από τα Ω-3, το Krill Oil είναι πλούσιο στο φυσικά ευρισκόμενο αντιοξειδωτικό ασταξανθίνη και σε χολίνη, οι οποίες δεν υπάρχουν στα ιχθυέλαια. Η φυσικά ευρισκόμενη ασταξανθίνη στο O-KRILL 3™ είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία και δίνει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα. Η χολίνη συμβάλλει στην ηπατική λειτουργία και στη βελτίωση της μνήμης.

2

                  Ο-KRILL 3                                               IΧΘΥΕΛΑΙΑ

 

  1. Χωρίς ψαρίλα

Λόγω της ταχείας απορρόφησης των Ω-3 λιπαρών στo O-KRILL 3™,  το O-KRILL 3™  δεν αφήνει επίγευση ή οσμή ψαριού και δεν προκαλεί ρεψίματα που μυρίζουν ψαρίλα, σε αντίθεση με τα ιχθυέλαια.

3

 

  1. Οικολογική μέθοδος συγκομιδής- όχι υπεραλίευση

Τα Ω-3 λιπαρά στο O-KRILL 3™  υπερτερούν σε σχέση με τα ιχθυέλαια και σε ότι αφορά στην οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος. Το O-KRILL 3™ προέρχεται από krills αλιευμένα στα αμόλυντα νερά της Ανταρκτικής χρησιμοποιώντας μια πιστοποιημένη κατά MSC οικολογική μέθοδο συγκομιδής. Αυτή διασφαλίζει ότι τα krills θα παραμείνουν ένας πολύτιμος φυσικός πόρος διαθέσιμος στις μελλοντικές γενιές. Αντίθετα η παραγωγή των ιχθυελαίων οδηγεί στην υπεραλίευση ψαριών με ότι αυτό συνεπάγεται.

4

 

  1. Χωρίς χημική επεξεργασία

Τα Ω3-λιπαρά από Krill είναι τα πιο «αγνά» και με τη λιγότερη χημική επεξεργασία, σε σχέση με τα υπόλοιπα ζωικής προέλευσης Ω3-λιπαρά. Το O-Krill 3™ είναι φυσικό, 100% αγνό και αναλλοίωτο, χωρίς να έχει υποβληθεί στις σκληρές χημικές επεξεργασίες των ιχθυελαίων που καταστρέφουν μέρος ή το σύνολο των οργανοληπτικών τους στοιχείων.

 

O-Krill 3™ 

Τα Ωμέγα-3 Λιπαρά (EPAs και DHA) στο O-Krill 3™  της Udo’s Choice® είναι θαλάσσιας προέλευσης, από Krill. Τα Krill μοιάζουν με μικρές γαρίδες, ανήκουν στα καρκινοειδή μαλακόστρακα και ζουν στην Ανταρκτική.

Περισσότερα εδώ: O-Krill 3™

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mai στο info@medmelon.gr