Σπιτική μαγιονέζα πλούσια σε Ω λιπαρά.

Μία πολύ εύκολη συνταγή για σπιτική μαγιονέζα
1 λεπτό

Μία πολύ εύκολη συνταγή για σπιτική μαγιονέζα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και σε Ω λιπαρά! Δώστε μοναδική γεύση σε σαλάτες και φαγητά χωρίς κανένα συμβιβασμό στο θέμα “υγιεινή διατροφή”.

¾ φλ. Udo’s Oil
1 αυγό
½ κ. γλ. αλάτι
¼ κ. γλ. ζάχαρη
2 κ. γλ. χυμός λεμονιού
1 πρέζα πιπέρι καγιέν

Ανακατέψτε σε μπλέντερ όλα τα υλικά και το ¼ του φλιτζανιού Udo’s Οil.
Προσθέστε τμηματικά όλο το λάδι κατά τη διάρκεια της ανάμειξης.
Γίνεται περίπου 1 φλιτζάνι Μαγιονέζα

Τα έλαια που χρησιμοποιούνται στις μαγιονέζες και άλλες εμπορικές σάλτσες 

Πολλές φορές ενώ μας αρέσει η μαγιονέζα, διστάζουμε να την εντάξουμε στη διατροφή μας και τις συνταγές μας, καθώς αφενός είναι παχυντική, αφετέρου έχει πολλά “κακά” λιπαρά που συνήθως υπάρχουν στις έτοιμες μαγιονέζες του εμπορίου. Τα περισσότερα φυτικά έλαια που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων είναι από σόγια, καλαμπόκι, κράμβη, η ελαιοκράμβη (και η γενετικά τροποποιημένη εκδοχή της canola), ηλίανθο και φοίνικα και ανήκουν στα λεγόμενα έλαια RBD (Refined, Bleached, Deodorized), δηλαδή εξευγενισμένα, λευκασμένα, αποσμημένα. Αυτά καταλήγουν μέσω αυτών των επεξεργασιών να μην είναι καθόλου ωφέλιμα για την υγεία μας.

Μπορούμε με την παραπάνω συνταγή να φτιάξουμε τη δική μας μαγιονέζα η οποία όχι μόνο δεν περιέχει τα κακά λιπαρά που θέλουμε να αποφύγουμε, αλλά το αντίθετο περιέχει τα πολύτιμα ωμέγα λιπαρά που περιέχει το Udo’s Οil.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share