Η Αφύπνιση του σώματος

Η Αφύπνιση του σώματος
2 λεπτά

Η νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας μπορεί να γίνει αφορμή για μια «κάθαρση» του οργανισμού και μια “αφύπνιση” του σώματος. Η διατροφή αυτών των ημερών, που στερείται κρεάτων, ζωικών λιπαρών, λακτόζης κλπ., σε συνδυασμό με τη λήψη ενός ροφήματος από  συγκεκριμένα βότανα με εξαιρετικές αποτοξινωτικές ιδιότητες, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες που τον επιβαρύνουν και να επανεκκινήσει ώστε να λειτουργεί υγιέστερα.

Το Flor•Essence ® είναι η εμπορική επωνυμία για ένα μείγμα 8 οργανικών ανεπεξέργαστων βοτάνων, σύμφωνα με μια αυθεντική συνταγή των Ινδιάνων Ojibwa της βόρειας Αμερικής,  που βελτιώθηκε με βάση τις επιστημονικές έρευνες και τα δεδομένα από τη συστηματική του χρήση.

Τα βότανα που το αποτελούν είναι: κολλιτσίδα, λάπαθο, φτελιά, ρίζα ραβεντίου, νεροκάρδαμο, αγιάγκαθο, άνθος κόκκινου τριφυλλιού και φύκι Kelp. Με ειδική επεξεργασία, ένας τύπος τσαγιού εκχυλίζεται από αυτά τα βότανα. Το εκχύλισμα έχει αποτοξινωτική δράση, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και ισορροπεί τον οργανισμό. Από τη δεκαετία του 1920, πολλές χιλιάδες ανθρώπων έχουν ωφεληθεί από τη χρήση αυτού του τσαγιού. Το συνεργικό αποτέλεσμα των οκτώ βοτάνων έχει μια καθαρτική και ευεργετική επίδραση σε όλα τα εσωτερικά όργανα. Η συστηματική χρήση του μπορεί να έχει τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά αποτελέσματα και μπορεί να συνεισφέρει στην υγεία του καθενός.

Το τσάι είναι μη-τοξικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με φάρμακα ή θεραπείες. Μπορεί να επιταχύνει οποιαδήποτε αποθεραπεία και να μειώσει δραστικά τα συμπτώματα.

Ένα υγιές σώμα αυτό-καθαρίζεται

Ένας οργανισμός που λειτουργεί σωστά θα αποβάλλει όλες τις τοξίνες και τα χημικά από μόνος του καθώς υπάρχουν εγγενώς στο σώμα μηχανισμοί αποτοξίνωσης. Πολλοί άνθρωποι δε γνωρίζουν ότι το σώμα τους φιλοξενεί όλα τα είδη των ξενοβιοτικών τοξινών. Αυτές μπορεί να είναι άπεπτα υπολείμματα τροφής, καθώς επίσης χημικά από εξωτερικές πηγές ή ακόμα και τοξίνες που παράγει το ίδιο το σώμα. Κατ’ εκτίμηση, αυτές οι τοξίνες μπορούν να ανέλθουν σε αρκετά κιλά κάθε χρόνο! Αν υπολογιστεί η ποσοτική παρουσία μιας τοξίνης, μπορεί να μην υπάρχει ένα υπερβολικό ποσό κάποιας συγκεκριμένης . Αλλά όταν αναλογιστούμε τη συνολική ποσότητα βλαπτικών παραγόντων που οι οργανισμοί μας καλούνται να διαχειριστούν, τότε δυστυχώς φτάνουμε σε ένα σημαντικό ποσό.

Τα όργανα στο σώμα μας που εργάζονται για να το καθαρίζουν, όπως το ήπαρ και οι νεφροί, πρέπει να δουλεύουν πολύ σκληρά για να απαλλαγούν από αυτές τις τοξίνες. Όταν η ποσότητά τους είναι μεγαλύτερη από αυτήν που το σώμα μπορεί να επεξεργαστεί, οι πλεονάζουσες τοξίνες αποθηκεύονται σαν «απορρίμματα» σε όργανα,  αρθρώσεις και συνδετικούς ιστούς. Σε κάποια χρονική στιγμή, αυτές οι αποθηκευμένες τοξίνες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας. Ένα υπερφορτωμένο ανοσοποιητικό σύστημα δε μπορεί πλέον να λειτουργεί σωστά.

Αλλά υπάρχει ο απόλυτος σύμμαχος!

Το Flor•Essence ® βοηθά στη διαδικασία της αποτοξίνωσης, που αποτελείται από την αναγνώριση και την αποσύνθεση των «απορριμμάτων» του οργανισμού και τη συνακόλουθη αποβολή τους μέσω των ούρων, των κοπράνων, του ιδρώτα και της αναπνοής. Η αποτοξίνωση μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα, μεταξύ πολλών άλλων, στις κενώσεις, τον ύπνο, το δέρμα, τις αρθρώσεις, την πέψη, τη διάθεση, τον έλεγχο του βάρους, τα επίπεδα ενέργειας και την αντοχή.

· ο ύπνος βελτιώνεται, καθώς το βοτανικό μείγμα έχει ένα φυσιολογικό καταπραϋντικό αποτέλεσμα και ηρεμεί τον οργανισμό
· η αποβολή-κάθαρση (μέσω του εντέρου και του ουροποιητικού) κανονικοποιείται και   σταθεροποιείται
· οι πόνοι ελαττώνονται
· η γεύση επανέρχεται
· η πνευματική διαύγεια αυξάνεται και υπάρχει μια γενική αίσθηση ευεξίας
· τα επίπεδα ενεργητικότητας αυξάνονται
· τα αποτελέσματα τυπικών ιατρικών εξετάσεων εμφανίζονται βελτιωμένα

Αυτές οι αντιδράσεις-αποτελέσματα βασίζονται σε χιλιάδες καταγεγραμμένες μαρτυρίες ανθρώπων που χρησιμοποιούν το τσάι εδώ και δεκαετίες, σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όχι τυχαία, το Flor•Essence ® είναι το Νο. #1 αποτοξινωτικό προϊόν σε πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2015! Πηγή: SPINscan 52 weeks 2015

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share