Χυμός καρότου για πνευματική διαύγεια και όχι μόνο!

Χυμός καρότου

Οι μαθητές, ιδιαίτερα στην περίοδο των εξετάσεων, χρειάζονται μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Βοηθήστε το παιδί σας να ξεκινήσει σωστά τη μέρα του. Ένας θρεπτικός και απολαυστικός χυμός καρότου, πλούσιος σε ωμέγα λιπαρά απαραίτητα για τη συγκέντρωση και την πνευματική διαύγεια, εκπληρώνει πολλά ζητούμενα .

Συστατικά για τον χυμό καρότου

  • 6 καρότα
  • 2 μήλα
  • 2,5 εκατοστά πιπερόριζα (τζίντζερ)
  • 1 λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας Ωμέγα λιπαρά Udo’s Oil 3∙6∙9 Blend

Μερίδες 2

Εκτέλεση

Προετοιμάστε τα φρούτα και τα λαχανικά κόβοντάς τα κατά μήκος σε χοντρές λωρίδες περίπου των 2 εκατοστών. Τα λεμόνια αν είναι οργανικά θα τα προσθέσετε με την φλούδα, διαφορετικά θα χρησιμοποιήσετε έναν στίφτη εσπεριδοειδών και θα προσθέσετε μόνο τον χυμό τους. Αναμίξτε 1 κουταλιά της σούπας Udo’s Oil 3∙6∙9 Blend πριν τον σερβίρετε. Ο χυμός καρότου είναι έτοιμος! Πιείτε τον αμέσως.

Τα καρότα προσφέρουν πολύ βιταμίνη Α, καθώς και λουτεΐνη και ζεαξανθίνη που προστατεύουν τα μάτια και ενισχύουν την όραση. Η πιπερόριζα βοηθά στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και ηρεμεί το στομάχι, ενώ τα φυτικά και 100% βιολογικά ωμέγα λιπαρά του Udo’s Oil 3∙6∙9 Blend γεμίζει το παιδί σας ενέργεια!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Πηγη: http://www.udoschoice.co.uk/

Σχετικά Νέα

Share